La UD Taradell es retroba amb la victòria davant el Llorençà

Dimarts, 25/12/2018

Després de tres jornades sense fer-ho, el Taradell va tornar a guanyar. Va ser dissabte contra el Llorençà al camp de la Roureda i per 5 a 3. Tot i la victòria, els taradellencs van començar el partit malament i els del Vallès es van avançar en dues ocasions a la primera part. El primer gol va arribar molt matiner. Només s'havien disputat deu minuts quan el Llorençà va marcar de contraatac el 0 a 1. Plade Puigdesens va poder retallar la diferència a la mitja hora de joc amb un xut des de la frontal, però abans del descans els visitants es tornaven a posar per davant. A la segona part, va arribar la reacció taradellenca que va capgirar el resultat amb dos gols molt seguit. El primer de Canó al 52 i i l'altre de Marçal al 54 que posava el 3 a 2. El mateix Marçal, màxim golejador del Taradell, va marcar el quart, en el 69 i Arnau Oriol feia el 5 a 2 en el 75. El Llorençà va maquillar el resultat fent el 5 a 3 a les acaballes de partit i des del punt de penal.

Amb la victòria el Taradell manté la tercera posició del grup 5 de Tercera Catalana només superat pel Torelló i el Voltregà. Els taradellencs sumen 32 punts després de 16 jornades amb un balanç de 10 victòries, dos empats i quatre derrotes.