La UD Taradell femení debuta amb un empat a Sarrià de Ter

Diumenge, 02/10/2016

Diumenge al migdia el Taradell femení Sènior va jugar el primer partit oficial de la temporada. Va ser a Sarrià de Ter on va aconseguir sumar el primer punt de la temporada després d'empatar a 2. El partit va començar molt malament per les taradellenques que van veure com als primers minuts les locals s'avançaven en el marcador. Ràpidament però el Taradell va poder empatar amb un gol aconseguit per Arantxa Serra 'Xita'. Les visitants però van tornar a marcar posant-se de nou per davant en el marcador amb el 2 a 1. Abans del descans, però, Cristina Pol, de falta, va fer l'empat a 2, resultat que no es mouria durant la resta de partit. Tot i no haver-hi gols i amb un ritme més baix, a la segona part no hi van faltar ocasions, sobretot pel Sarrià de Ter, amb dos pals. El Taradell, però, va saber defensar l'empat i sumar el primer punt a domicili. El proper cap de setmana debutarà a casa contra el Sant Esteve d'en Bas. Serà diumenge a les 11 del matí.