FOTOS i VÍDEOS. La UD Taradell guanya a Folgueroles i puja a Segona Catalana

Dissabte a la tarda s'ha convocat una festa de celebració

Dilluns, 29/04/2024

El primer equip de la UD Taradell ha fet els deures i, un any després de perdre la categoria, torna a ser de Segona Catalana. El passi va arribar dissabte després de superar el Folgueroles per 1 a 3. Una victòria i un ascens que es va decidir en els darrers minuts del partit.

Campió Taradell

L'enfrontament va començar amb un gol d'Abel Mas tot just començar i el Folgueroles va empatar de seguida. A partir d'aquí, el partit va abaixar la intensitat. Als taradellencs els va costar adaptar-se a les dimensions petites del camp del Folgueroles, però tot i així les millors ocasions van ser per als blanc-i-blaus que van tenir com a ocasió més clara una rematada de Joan Canó que va sortir desviada.

El Taradell no en tenia prou si volia ser campió dissabte i, a la segona part, va sortir disposat a sentenciar el matx. Hi va haver algunes ocasions sense èxit, però, finalment, Canó es convertiria amb el protagonista del partit en marcar l'1 a 2 en el minut 85. Un gol que va arribar de cap i que va fer embogir els aficionats taradellenc.

Amb l'1 a 2 el Taradell tenia el títol de campió i l'ascens a la butxaca, però encara hi va haver temps per un tercer quan en el descompte, una centrada d'Èrik la va rematar Espona en pròpia porteria. Amb l'1 a 3, el Taradell va celebrar l'ascens damunt la gespa del camp del Folgueroles quan encara queden tres partits per acabar la temporada.

Els taradellencs, que porten una volta sense perdre, tenen 62 punts i han guanyat 19 partits, n'han empatat 5 i només n'han perdut 2.

La celebració serà dissabte a la tarda després del partit contra La Gleva.