La UD Taradell no pot contra el Torelló

Dilluns, 28/11/2016

El Taradell va deixar escapar els tres punts el passat dissabte després de rebre la visita del Torelló. El conjunt de la Vall del Ges va guanyar per 1 a 2 després de capgirar el gol inicial que havia marcat Pau pel Taradell. A la primera part els homes de Jordi Freixas i Jordi Tubau van portar la iniciativa però només Pau, a la mitja hora de joc, va poder marcar pel conjunt blanc-i-blau. A la segona part els torellonencs van aconseguir capgirar el marcador, si bé el Taradell va disposar d'accions per empatar i fins i tot guanyar, però un cop més la falta d'encert va passar factura al conjunt taradellenc que amb aquesta derrota fa un pas enrere a la classificació. Ara mateix ocupa la setena posició amb 20 punts. El proper cap de setmana hi haurà jornada de descans a causa del pont de la Puríssima.