La UD Taradell perd dos punts en el descompte

Dissabte, 11/04/2015

El col·legiat del partit entre el Taradell i el Lliçà no va estar molt afortunat. Durant tot el partit va ser objecte de crítica dels dos conjunts per diverses decisions arbitrals, però a més va allargar el partit, innecessàriament, sis minuts, i va ser al minut 96 quan els visitants van fer l'empat a 3 quan el partit ja s'hauria d'haver acabat.

El partit no va començar bé per als taradellencs, que tot i disposar d'una primera acció per marcar, el Lliça va marxar al descans amb dos gols al seu favor. Un gol en pròpia porteria del Lliçà només començar el segon temps va fer reaccionar al Taradell. Marçal va tenir a les botes l'empat a 2. Aquest, però, el va fer Pau, des del punt de penal, després que un jugador visitant toqués la pilota amb les mans evitant el gol taradellenc. Amb el 2 a 2 el Taradell va anar a buscar el partit i Carrillo, que tornava a jugar després de cinc mesos lesionat, amb una gran vaselina, va posar el Taradell per davant. Els taradellencs van tenir molt a prop el quart gol, però aquest no va pujar el marcador. I quan passaven sis minuts del temps afegit i, després de dos córners consecutius, va arribar el 3 a 3 definitiu. Un punt amb un sabor molt amarg i que no li serveix de res a un Taradell que va fer un gran partit, sobretot a la segona part, però que continua al pou del grup 4 de Segona Catalana.