La UD Taradell perd per la mínima contra el Tona

Dilluns, 19/03/2018

La UD Taradell va trencar la bona dinàmica de resultats davant el Tona en el seu partit de l'exili al camp del Seva ja que el camp de la Roureda continua tancat a causa de les obres de remodelació de la gespa. Els taradellencs no van tenir sort davant el Tona B, amb dos pals i un gol en contra a les acaballes del partit. Els taradellencs van perdonar i el 0 a 1 no es va moure. La primera part va ser molt igualada i amb poques ocasions. El filial tonenc va ser el conjunt que va arribar en més ocasions a la porteria de Ges, però amb xuts sense perill. El Taradell, per la seva banda, va disposar d'una ocasió a la mitja hora de joc però el màxim golejador de l'equip, Marçal Sala, no va estar encertat.

La segona part va ser més animada i va tenir més ocasions, sobretot pel Taradell que va topar amb la defensa, amb el porter visitant i amb el pal en dues ocasions: la primera de Font a la sortida d'un córner i després Oller amb un xut des de la frontal. El Tona també va topar amb el travesser, en una rematada de cap just abans Edu Margenet marqués en el minut 79. El Taradell es va llançar a l'atac en els últims minuts però cap de les ocasions que va tenir va ser suficient per fer pujar l'empat.

Amb aquesta derrota el Taradell baixa fins a la cinquena posició d'una classificació però molt igualada a la part alta.