La UD Taradell perdona i cau amb el Tibidabo Torre Romeu

Dilluns, 09/02/2015

El Taradell va perdre diumenge al migdia davant el Tibidabo Torre Romeu per 3 a 2 en un partit en què es va avançar fins a dues ocasions i que va jugar més de mitja part amb superioritat numèrica.

El partit es va posar molt bé pels taradellencs, amb un gol de Canó al quart d'hora de joc i l'expulsió, poc més tard, d'un jugador local que deixava els taradellencs amb superioritat numèrica. El Taradell però va perdonar a la primera part i a la represa ho va pagar molt car. Els locals van fer l'empat a 1 però Donarie va posar el Taradell novament per davant amb l'1 a 2. A partir d'aquí, els locals es van llançar a l'atac i van fer el 2 a 2. Amb un Taradell tocat, els de Sabadell van fer un pas endavant i a falta d'un quart d'hora pel final del partit van disposar d'un penal que no van aprofitar per posar-se per davant i aconseguir la victòria i els tres punts que deixen el Taradell en descens.