La UD Taradell retroba el camí de la victòria

Diumenge, 12/02/2017

El Taradell va trencar la dinàmica negativa de resultats aquest dissabte a la tarda després de superar el Moià per 2 a 0. Els locals van ser superiors tot i que no va ser fins ben entrada la primera part quan va arribar el primer gol del partit. Arnau, que va disposar d'una acció per avançar el seu equip al quart d'hora de joc, va ser l'autor de l'assistència perquè Jordi Pladevall marqués l'1 a 0. Un resultat amb el qual es va arribar al descans. A la segona part els de Jordi Freixas van seguir dominant, però el Moià també va disposar d'accions per empatar el partit, però Pardo, el porter taradellenc, ho va evitar. El gol de la sentència i sobretot de la tranquil·litat no va arribar fins al minut 72 en una nova centrada d'Arnau Oriol que Albert Muntal amb la col·laboració de la defensa visitant va acabar fent pujar el 2 a 0 en el marcador. Una victòria que permet als taradellencs sumar tres punts. A la classificació és 13è amb 26 i un partit menys.