La UD Taradell segueix mirant cap amunt

Diumenge, 18/11/2018

Cinquena victòria consecutiva pel Taradell després de superar dissabte el Moià per 2 a 0. Tot i nou ser un partit molt vistós, marcat pel temps i les baixes temperatures, els taradellencs es van imposar a un equip necessitat de punts. En el minut 18 va arribar la jugada clau del partit en un penal que va transformar Marçal Sala i que posava l'1 a 0. El gol va esperonar un Taradell que abans del descans va disposar de diverses oportunitats per fer el segon. Aquest va arribar a dos minuts per l'equador del partit amb un gol de Darwin després d'una centrada de Marçal. A la represa, el Taradell va defensar el resultat davant un equip poc ofensiu. I és que el Moià practicament no va arribar a la porteria que defensava Jhon, que debutava amb el primer equip.

Amb aquesta victòria el Taradell es manté segon a la classificació amb 29 punts, un menys que el Voltregà que també va guanyar. Després del partit es va fer la presentació dels equips de la UD Taradell 2018/19 i es va inaugurar les darreres obres del camp, com la gespa artificial, les noves butaques i la il·luminació.