La UD Taradell supera el Balenyà

Dissabte, 19/05/2018

El Taradell va superar el cuer del grup 5 de Tercera Catalana, el Balenyà, en el partit avançat a la jornada del cap de setmana que es va disputar divendres al vespre a domicili. Tot i guanyar per 1 a 3 els taradellencs, que segueixen amb numeroses baixes, van patir per superar el rival. Després d'una primera part igualada i sense ocasions, l'exjugador del Balenyà Oller avançava al Taradell als pocs minuts de la represa. Els locals van posar l'igualada però ràpidament els Taradell es tornava a avançar amb un gol de Joel Collell. No va ser fins al darrer minut de partit quan Marçal feia l'1 a 3 i deixava sentenciat el partit. Amb aquesta victòria el Taradell va trencar la ratxa negativa de quatre derrotes consecutives i li permetrà lluitar a la darrera jornada per la quarta posició.