La UD Taradell supera el Pradenc, però segueix a dos punts del descens

Dilluns, 16/05/2016

Important i necessària victòria del Taradell davant el Pradenc. Tres punts que li serveixen al conjunt de Jordi Freixas per mantenir-se fora del descens, però a només dos punts d'aquests, i és que a la part baixa de Tercera els equips segueixen puntuant a marxes forçades i a falta de dues jornades tot està obert.

Davant el Pradenc, el Taradell va fer un partit molt seriós. El Taradell es va avançar a la mitja hora de joc després d'un penal del porter visitant a Ignasi. Talavera va ser l'encarregat de llançar la pena màxima i d'avançar el Taradell en el marcador. A poc a poc el Pradenc es va llançar a l'atac i abans del descans Nil va salvar l'empat. A la represa, però, no va poder evitar l'1 a 1. El Taradell no va abaixar els braços i quan faltaven poc més de deu minuts pel final, Canó, amb una gran jugada personal, va fer el gol de la victòria. El Taradell és onzè amb 39 punts però a falta de sis punts en joc només en té dos més que el Tona, que ara mateix seria l'equip que baixaria. En aquestes dues jornades el Taradell té un calendari complicat. El proper diumenge rebrà el Llerona, quart classificat, mentre que d'aquí quinze dies tancarà la temporada contra el Folgueroles, un equip que lluita per l'ascens directe.