La UD Taradell supera el Pradenc

Dissabte, 11/11/2017

Victòria clara de la UD Taradell davant el Pradenc per 4 a 1. Els de Gerard Pallarès van sumar la segona victòria consecutiva de la temporada en un partit molt còmode tot i que no van sentenciar fins a mitjans de la segona part.

El partit va començar molt bé pels blanc-i-blaus ja que al minut 11, en la primera aproximació, arribava el primer gol local. Va ser en una jugada iniciada al mig del camp per Carrillo i amb assistència de Canó per Marçal que feia el primer gol de partit. Poc més tard era Carrillo qui xutava massa alt. En el minut 25 novament Marçal feia el 2 a 0 i el mateix jugador, poc més tard, va estar a punt de fer el tercer però el seu xut l'enviava a córner la defensa. El Taradell tenia el partit controlat, en el camp i en el marcador, però una falta a la frontal en el minut 45 acabaria amb el 2 a 1 just abans del descans.

Un gol que va donar vida al Pradenc que, tot i no crear clar perill, va buscar, en alguna acció aïllada, el gol de l'empat. El Taradell va anar de menys a més al segon temps i a partir del minut 60 va tornar a dominar el partit i a disposar d'accions clares. Canó, amb un xut massa creuat, una triple ocasió taradellenca refusada per la defensa visitant i un pal de Kali van ser el preludi d'un tercer gol que va arribar en el minut 75 mitjançant un xut de Canó. El mateix jugador sentenciava el partit, en el minut 78, amb un nou xut des de la frontal que va fregar les cames d'un defensor.