La UD Taradell torna a perdre

Diumenge, 10/05/2015

Nova derrota de la UD Taradell que segueix en dinàmica negativa després de confirmar el descens a Tercera fa dues setmanes. Dissabte es va enfrontar al Caldes, un equip que és cinquè i que va posar les coses molt difícils al conjunt taradellenc, que, tot i encaixar fins a quatre gols, va plantar cara. L'equip local presentava novetats a l'onze titular en vers els darrers partits. La principal novetat va ser el retorn de Martí Creus, després d'una llarga lesió. El partit va ser igualat fins que al minut 39 el Caldes va marcar, des del punt de penal, el primer gol. Amb el 0 a 1 es va arribar al descans, però, pocs minuts després de la mitja part, el Caldes va fer el segon. Un gol molt protestat pels locals que van veure que, pocs minuts després, el conjunt visitant sentenciava el partit amb el 0 a 3. El Taradell va buscar fer, almenys el gol de l'honor, però ja a les acaballes del partit, va arribar el 0 a 4 definitiu que deixa, una setmana més, el Taradell com a cuer del grup 4 de la Segona Catalana.Foto: @CFcaldes