La UD Taradell treu més que tres punts del camp del Gurb

Dilluns, 21/03/2016

La UD Taradell va sumar la segona victòria consecutiva davant el Gurb i d'aquesta manera aconsegueix tres punts molt importants davant un rival directe per la permanència al grup 5 de Tercera Catalana. Els taradellencs van guanyar per 1 a 4 en un partit més igualat, sobretot el principi, del que indica el marcador. El primer gol no va arribar fins a la mitja hora de joc en una rematada de córner de Víctor Talavera que posava el 0 a 1. El Gurb va reaccionar i just a les acaballes del primer temps marcava l'empat. El gol, però, a diferència d'altres partits, no va fer mal a un Taradell que va saber imposar-se en una gran segona part. Novament Talavera va aprofitar un tir lliure dins l'àrea per posar el Taradell a davant (1-2). Només dos minuts més tard, el mateix jugador i de falta, va estar a punt de marcar, però el seu xut va sortir fregant el travesser. Després d'una gran intervenció de Nil que va evitar l'empat a 2, el Taradell va marcar el tercer. Va ser en una jugada de Jordi Pladevall mentre que Marçal, de contraaatac i al minut 74, sentenciava el matx amb l'1 a 4 definitiu.

Amb aquest resultat el Taradell és setzè amb 26 punts, els mateixos que el Moià, que seria l'equip que ara mateix marcaria la permanència. Els taradellencs, però, tenen pendent el partit amb el Torelló que es va suspendre a la mitja hora de joc amb un 2 a 0 a favor dels blanc-i-blaus.