La UD Taradell treu un punt de Torelló

Dissabte, 29/04/2017

La UD Taradell es va deixar capgirar en dues ocasions en el partit davant el Torelló. L'enfrontament, que es va disputar dissabte a la tarda, va acabar amb empat a 2. El Taradell es va avançar als deu minuts de partit amb un gol d'Abert Sasplugas, que marcava per segona setmana consecutiva. El Taradell va rematar la feina i just abans del descans el Torelló empatava. L'1 a 1 va arribar al minut 40. Els taradellencs però es van tornar a avançar a l'inici del segon temps. Quan havien passat poc més de deu minuts de la represa, Marçal Sala finalitzava una jugada dels blanc-i-blaus amb gol i feia pujar l'1 a 2 en el marcador. El Torelló, que necessitava guanyar per sortir de la zona perillosa, es va llançar a l'atac i va aconseguir el gol de l'empat en el minut 80.Amb aquest resultat el Taradell segueix amb un balanç de sis punts positius respecte a les posicions de descens i a la classificació, amb 35 punts, és tretzè.