Mal inici del Taradell, que cau a Terrassa

Dilluns, 02/03/2015

Poc va poder fer la UD Taradell aquest diumenge al migdia al camp de la Peña San Pedro després de rebre un gol al primer minut. Al final va caure per un 4 a 2 que fa que segueixi, una setmana més, en zona de descens.

Mal inici del Taradell que a banda d'encaixar un gol en el primer minut va veure com en el 10 els egarencs tornaven a marcar. I al quart d'hora de joc feien el tercer. Amb el 3 a 0, el Taradell no va reaccionar i abans del descans va encaixar el quart. El segon temps va ser millor per al Taradell, si bé la reacció va arribar tard. Canó i Marçal van retallar la diferència al marcador amb dos gols que al final van servir només per maquillar un mal partit del Taradell que tot i així en els darrers minuts va disposar de diverses accions per marcar. Després d'aquesta jornada el Taradell segueix setzè amb 18 punts, a més de 8 punts de la salvació, tenint en compte els possibles descensos compensats.