Mala jornada pel CP Taradell

Dilluns, 06/10/2014

El CP Taradell no sap encara què es guanyar a casa aquesta temporada. Dissabte va perdre el segon partit consecutiu davant un Alpicat que va encarrilar el partit en els primers minuts. El conjunt lleidetà es va posar per davant amb un 0 a 2. El partit es va anar igualant però els visitants sempre van anar per davant en el marcador, arribant al descans amb un 3 a 4. Un marcador que posava el Taradell dins del partit però dos gols a l'inici de la segona part de l'Alpicat van impedir qualsevol tipus de reacció d'un Taradell que només va poder maquillar el marcador amb el 4 a 6 definitiu. Per altra banda, el CP Taradell de Primera Catalana va caure davant el Manlleu per 3 a 4 en un partit molt ajusta. Només l'equip de Segona Catalana va guanyar. Ho va fer per 5 a 3 davant el Capellades.