Marc Trassera i Isma Casadesús, els més ràpids a la Cursa dels Gitanos

Diumenge, 06/05/2018

La pluja no va impedir que un centenar d'atletes participessin a la Cursa dels Gitanos. En la seva vuitena edició Marc Trassera i Sandra Sánchez van ser els guanyadors de la prova llarga, de 22 quilòmetres, mentre que Isma Casadesús i Bàrbara Badosa es van imposar a la de 10 quilòmetres.

En un recorregut 100% de muntanya, Trassera va realitzar el recorregut llarg amb un temps d'1h 35min 20seg. El va seguir David Rovira, Arnau Serrabasa i Lleïr Pladevall, que a banda de ser quart a la General va acabar emportant-se el premi al millor atleta local. En fèmines, Sánchez va completar els 22 quilòmetres amb un temps de 2h 6min 15seg seguida de Mireia García i Elisabet Noguera a més d'11 minuts de diferència. Elisabet Campàs va ser la millor atleta local. Casadesús va ser el primer en creuar la línia d'arribada, situada a davant de l'Institut de Taradell, lloc on també es va fer la sortida. L'atleta de Torelló va fer un temps de 48min 17seg amb una còmode diferència davant el seu perseguidor, Pau Lancis i del tercer classificat, Sergi Balaguer. David Solà, que va ser quart, va ser el millor local de la cursa organitzada pel Centre Excursionista de Taradell.