Inscripcions obertes per a la 1a Cronodipòsit

Dimarts, 12/08/2014

Taradell.com organitza el proper dimecres, 20 d'agost, la 1a Cronodipòsit popular al Dipòsit de Can Costa. Les inscripcions, que són gratuïtes, ja estan obertes i les places són limitades a 50 participants. L'objectiu "és passar una bona estona i que els participants tinguin l'oportunitat de pujar a un dels espais més emblemàtics de Taradell i contemplar les vistes del municipi". La prova començarà a 2/4 de 7 de la tarda amb una durada aproximada d'hora i mitja. Una hora abans es podran fer inscripcions, si no s'han esgotat les places. Per inscriure's només cal enviar un mail a info@taradell.com. Hi poden participar els majors de 16 anys.

Els tres primers classificats, tant en categoria masculina com femenina, tindran premi. Amb la voluntat que sigui el més popular possible, no només tindran premi els millors, sinó que també es farà un sorteig de regals a la finalització de la cursa entre tots els participants.

La Cronodipòsit compta amb Bou STI S.L, Mas Gasala i Actis com a patrocinadors, i amb la col·laboració d'Esports Autonell, Esports Montanyà, Cos Fisicwell, Osofon, Club Parc d'Esports de Taradell, Penya Barcelonista de Taradell i el Xocolater de Taradell.

Concurs d'Instagram

El públic també podrà aconseguir un premi durant l'activitat. S'ha obert un concurs d'Instagram on es premiarà la millor foto de la cursa. El guanyador s'endurà un menú degustació. Al concurs hi poden participar tant públic com participants. L'únic requisit és tenir compte instagram i seguir el perfil @taradellpuntcom. Aquestes són les bases:

Tema: fotografies de la 1a Cronodipòsit popular de Taradell. Es premiarà la millor foto. -S'admetran fotos fetes només el 20 d'agost de les 18:30h fins a les 20h. - Cal seguir @taradellpuntcom - Les imatges han de portar les etiquetes #1acronodiposit #fmtaradell14 #taradell i menció@taradellpuntcom - Hi pot participar qualsevol, sigui participant o públic. - Es poden publicar tantes fotografies com es vulgui. - Cal conservar la foto original. - S'autoritza a Taradell.com fer mencions amb les fotos publicades pels participants i fer-ne l'ús que consideri oportú. - El guanyador es farà saber el 20 d'agost durant el lliurament de premis de la prova i ha de ser-hi present. Sinó s'escollirà un nou guanyador. Què es valorarà? - La imatge més bonica, creativa i singular, segons criteri de l'organització. Jurat: - Membres de l'organització. Premi: - Un menú degustació per a 2 persones al restaurant Nonna Jovita de Taradell.

crono.jpg