Penúltim partit pel CP Taradell i torneig de Primavera al pavelló

Divendres, 22/05/2015

Després de golejar el Roda en el darrer partit de Lliga, aquest dissabte a partir de les 5 de la tarda, el CP Taradell juga a la pista del Congrés el penúltim partit de la temporada, el darrer a domicili, amb l'objectiu de sumar els tres punts i acostar-se al tercer lloc que ara mateix ocupa el Tona. El conjunt osonenc té 54 punts i el gol avarage el seu favor. Per tant, els taradellencs ja no poden assolir la tercera posició però si acostar-s'hi. Per la seva banda el Congrés és setè amb 41 punts.

Per altra banda, el segon equip del CP Taradell que milita a la Primera Catalana jugarà divendres al vespre a partir de 2/4 de 10 davant el Barberà a casa mentre que l'equip que milita a Segona jugarà diumenge davant el Sant Feliu de Codines a partir de 2/4 de 8 del vespre.

També diumenge es disputarà al llarg del matí i al pavelló d'El Pujoló de Taradell el VI Torneig de Primavera Josep Brussosa. Es tracta d'un campionat d'hoquei d'iniciació que comptarà amb diferents equips de la comarca i d'arreu de Catalunya. Es farà entre 2/4 de 10 del matí i 2/4 de 2 del migdia.