El Club Super3 rep el Toni d'Honor

Diumenge, 10/01/2016

El Club Super3 va rebre aquest diumenge el Toni d'Honor, un guardó que entreguen els Tonis de Taradell amb la intenció de fer un reconeixement a una persona, empresa, associació o institució que, a  través del seu treball, difongui els elements patrimonials i culturals del territori català. El director del club Super3, Gerard Hausmann, i l'actor que fa de Pau van recollir el reconeixement, el primer que reben en l'any de commemoració del seu 25è aniversari. El president dels Tonis de Taradell, Josep Preseguer, va recordar “la voluntat pedagògica del Super3 cap als més petits, i els valors que transmet” i alhora va afirmar que "comparteixen aquesta filosofia, ja que fa molts anys que treballen amb l'objectiu de difondre la cultura popular i tradicional del territori als més petits". En aquest mateix sentit, Hausmann va agrair el premi i alhora va destacar que “hem de tenir en compte el passat per difondre la llengua i la cultura del nostre país”.

L'acte es va fer a la sala de plens de l'Ajuntament de Taradell i va comptar amb diverses personalitats polítiques com l'alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer; l'alcaldessa de Viladrau, Margarita Feliu; el vicepresident segon del Consell Comarcal, Manel Romans; Martí Pujol, vicepresident de la Diputació de Barcelona; Antoni Reig, director general de Joventut; Maria Àngels Blasco, directora els Serveis Territorials de la Catalunya Central, i diferents regidors del consistori taradellenc.

Després de l'acte, en Pau va ser l'estrella del passant, tant per petits com grans, que no van deixar escapar l'oportunitat de parlar amb un dels emblemàtics personatges del Club Super3 i també va ser el més fotografiat del dia. Aquesta va ser la cinquena vegada que els Tonis de Taradell entreguen el Toni d'Honor. Des de l'any 2012 l'han rebut Casa Tarradellas, Òmnium Cultural, l'Espai terra de TV3 i la Guàrdia Urbanda Muntada de Barcelona.

Mira aquí la galeria de fotos de l'entrega del Toni d'Honor.