El Taradell perd a Moià en un final fatídic

Diumenge, 25/09/2016

La UD Taradell va deixar escapar el lideratge al camp del Moià. El conjunt de Jordi Freixas guanyava per 2 a 3 al minut 92 però els locals van aconseguir l'empat i després el gol de la victòria al minut 95. Dos gols que arribaven al descompte i que donaven la volta al marcador.

El Taradell no va està fi a la primera part. El Moià va portar la iniciativa del joc i a la mitja hora de joc va aconseguir avançar-se en el marcador. A la represa el Taradell va canviar al 100%. Amb només 3 minuts, Arnau Oriol, que acabava d'entrar al terreny de joc, va posar l'empat. Marçal donava avantatge al Taradell al minut 58 i Pau completava la remuntada amb l'1 a 3 al minut 73. Els taradellencs tenien el partit controlat, però a partir del minut 82 tot va canviar. La defensa del Taradell va fer aigües davant un Moià que va creure en la victòria i que va capgirar el resultat en el temps afegit. Tot i la derrota, el Taradell segueix tercer, amb 9 punts, els mateixos que el Folgueroles i el Moià.