Albert Pujol, cinquè a l'Olla de Núria

Dilluns, 20/07/2015

Diversos atletes de Taradell van participar, aquest diumenge, a l'exigent prova de l'Olla de Núria, amb un recorregut carener pel cordal de cims que envolten la Vall de Núria. Entre els resultats destaca la cinquena posició d'Albert Pujol (CET-L'Enclusa), que va arribar a 10 minuts i 51 segons del guanyador de la prova, Marc Pinsach, que va fer un temps de 2 hores 20 minuts i 24 segons. Entre els 50 primers també hi ha Marc Clapés, que va ser 32è, amb 2 hores 51 minuts i 48 segons, i Alfons Morcillo, 47è, amb 2 hores 57 minuts i 47 segons. També cal destacar el lloc 70 de Cristian Torres, amb 3 hores 7 minuts i 13 segons, com a taradellencs més ben classificats d'una prova que va comptar amb 700 atletes.

L'Olla de Núria és una prova amb una ruta circular que comença i acaba al Santuari de Núria. És una cursa de 21 quilòmetres que destaca pel desnivell acumulat.