Albert Pujol guanya la cursa de muntanya Ascens de Sant Sadurní

Dilluns, 09/03/2015

Després de la victòria de fa una setmana a la Cursa dels Gitanos de Taradell, Albert Pujol va tornar a pujar a l'esglaó més alt del podi aquest diumenge en ser el més ràpid a la quarta edició de la cursa de muntanya Ascens a Sant Sadurní. Es tracta d'una prova organitzada pel Centre Excursionista de Sant Feliu de Codines, amb la col·laboració de la secció de corredors de muntanya Santfeliu Corre. Pujol va completar el recorregut amb 1 hora i 51 minuts, traient 9 minuts al segon classificat. També va ser el guanyador del premi Vèrtic, que consistia en un val de 250 euros, per al corredor més ràpid en pujar a Sant Sadurní.

Aquesta cursa té un recorregut de 22,4 quilòmetres i un desnivell positiu de 1.300 metres, que fa que sigui una de les curses amb més desnivell a prop de Barcelona. En el seu punt més alt, Sant Sadurní, de 946 metres d'alçada, es pot gaudir d'unes esplèndides vistes del Pirineus, el Montseny, Puigsagordi, el Farell, el Tibidabo, el Garraf, la Mola de Sant Llorenç del Munt, Montserrat i també del mar.