Albert Pujol guanya la Marató del Trail Rocacorba

Dimarts, 09/02/2016

L'atleta taradellenc Albert Pujol, juntament amb Ferran Sampere, es van proclamar, diumenge, campions de la marató en equips del Trail Rocacorba que es va celebrar a Canet d'Adri. La prova constava de tres trams: la cursa express, de 20km i 800m de desnivell positiu, el trail, de30 km i 1.800m, de desnivell positiu, i la marató, de 38km i 2.000m de desnivell positiu. Aquestes proves van reunir més de 1.300 corredors de trail entre els qual hi havia un gran nombre de corredors d'èlit com Núria Picas, Pau Bartoló, Yeray Durán, Toti Bes, Marc Carós, Gerard Morales, Marc Pérez, Tina Bes o Júlia Font.

A la marató hi van participar 96 atletes, agrupats en 48 equips. Pujol debutava amb l'equip satèl·lit de Team HG – Amlsport, amb qui ha fitxat per aquesta temporada. El temps també va complicar la prova. La pluja va estar més que present i poc després de la sortida de la cursa, Pujol va patir un parell de caigudes que fins i tot li van fer plantejar un possible abandonament, però gràcies al suport del seu company d'equip van poder continuar i es van proclamar campions amb un temps de 3 hores 32 minuts i 27 segons, quasi amb 10 minuts d'avantatge respecte al segon equip format per Adrià Canimas i Eric Moya. Els tercers a travessar la meta van ser Roberto Sancho i Dani Aguirre, amb poc més de 12 minuts del primer equip.

(Foto: TrailRocacorba)