Albert Pujol torna a guanyar la Cabrerès Mountain Maraton

Dilluns, 07/11/2016

L'atleta taradellenc Albert Pujol va posar punt i final a la temporada de curses de muntanya amb una victòria a la tercera edició de la Cabrerès Mountain Maraton, una cursa de 42 quilòmetres i que ja va guanyar l'any passat. El de Taradell va completar la prova amb un temps de 3h 40min 10seg, traient-li 20 minuts al segon classificat, Albert Garcia. El podi el va completar Jordi Gallifa quasi dos minuts per darrera de Garcia. Pujol explicava després de la prova que un refredat que havia tingut durant tota la setmana havia posat en dubte la seva participació: "Dissabte vaig pujar a provar-ho però em sentia tapat; tot i així, quan m'he llevat he pensat, ves-ho a provar". I afegia que "és una bona manera de tancar la temporada". La prova, marcada per la boira i la pluja caiguda durant gran part del recorregut i que va deixar els camins molt molls, formava part de les múltiples activitats de la Fira de la Muntanya Vic - Collsacabra.