Aquest abril, arriba la tercera edició dels tallers de cuina
Es faran tres sessions de dolços saludables, de vins i caves, i de xocolata.
Aquest mes d'abril, la Regidoria de Cultura organitza la tercera edició dels tallers de cuina. Sota el nom "Cuinem? Tallers fàcils i creatius", s'han preparat tres sessions que es faran els propers dijous al vespre a Can Costa. La idea va sortir en plena pandèmia a través d'una enquesta popular, i any rere any ha sigut un èxit.
El primer taller se celebrarà el dia 13 i serà impartit per Maria Àngels Piqué i proposarà dolços saludables. El segon taller serà el dijous 20. En aquest cas serà un maridatge de vins i caves a càrrec de David Gomis de Cal Siller de Prats de Lluçanès. Un taller que estarà limitat a 20 persones. L'últim taller anirà a càrrec del Xocolater de Taradell i se celebrarà el dia 27. Serà un taller de pastisseria clàssica.
El preu de cada taller és de 10 euros, però si es fa una reserva per tots tres el preu és de 25.