Arnau Sánchez i Jordi Forcada participen als torneigs de Sant Quirze Safaja de tennis taula

Dijous, 27/12/2018
El passat dissabte es va disputar al Centre Cívic Parc de l'Aigua de Sant Quirze Safaja una doble jornada de competició del Tennis Taula Intercomarcal amb presència taradellenca. En jornada matinal es va disputar la 3a prova del Campionat Intercomarcal Escolar on va participar el jugador del CPE Taradell Arnau Sánchez. Va disputar el Nivell A, on va tenir una gran actuació, ja que després de ser segon a la fase de grups va finalitzar en una molt bona setena posició final.A la tarda hi havia la disputa de la primera fase del Circuit d'Individuals TTI, i allà només hi va participar un jugador del TT Mont-rodon, Jordi Forcada. Estava enquadrat en el Nivell A, i després de ser tercer a la fase de grups, va acabar en desena posició final.Per altra banda, aquest dijous ha començat el Casal de Nadal de Tennis Taula. Hi hauran sessions d'entrenament els dies 27 i 28 de desembre, i els dies 2, 3 i 4 de gener.