Carnisseria Codina torna a triomfar amb la botifarra d’ou artesana

Obté el primer lloc al 8è Concurs de Botifarra d'Ou Artesana.

Divendres, 10/02/2023

La família de Can Codina suma un altre reconeixement per les seves botifarres d'ou. A les portes del Dijous Llarder, la carnisseria taradellenca, liderada per Xevi Codina, ha obtingut el primer premi, en la categoria de Botifarra d'Ou Tradicional, del 8è Concurs de Botifarra d'Ou Artesana, organitzat per la Federació Catalana de Carnissera i Cansaladers-Xarcuters. Els premis es van lliurar aquest dijous.

 

 

D'aquesta manera, Carnisseria Codina fa un pas més, ja que l'any passat es va endur el segon premi en aquesta mateixa categoria. En aquest certamen també va aconseguir una menció del jurat per la seva botifarra d'ou variada de figues i pernil d'ànec, i altres distincions des del 2018.

En aquesta edició, Can Codina ha competit amb una seixantena de carnisseries, xarcuteries i empreses petites de tot Catalunya, i en la mateixa categoria, que és la més important del concurs, també s'ha endut una menció del jurat Can Vilada de Vic.

El concurs, que se celebra anualment, estava obert a tots els carnissers i cansaladers artesans de Catalunya associats en algun dels gremis de la federació i es premiaven tres categories (millor botifarra d'ou artesana tradicional, millor botifarra d'ou singular elaborada amb ingredients diversos, i millor farcit de Carnaval).

Ara, per celebrar el premi, Can Codina ha obert un concurs a través d'Instagram: