Contundent victòria del CP Taradell a Folgueroles

Divendres, 28/10/2016

El CP Taradell, sense Masoliver ni Benito, va tornar a sumar els tres punts en el partit avançat del cap de setmana i segueix invicte i alhora al primer lloc de la classificació de la Primera Nacional Catalana. Aquest dijous al vespre es va imposar a la pista del Folgueroles per 2 a 6. Els locals es van avançar primer en el marcador, però el Taradell va aconseguir empatar poc més tard i al minut 15 i 19 capgiraria el resultat amb l'1 a 3. Un gol molt ràpid a l'inici de la segona part va permetre als taradellencs marcar el quart. I pocs minuts més tard, posarien l'1 a 6 al marcador quan encara faltaven més de 15 minuts pel final. A quatre minuts per acabar el Folgueroles va fer el 2 a 6 definitiu, encara que el Taradell hagués pogut marcar en una falta directa que Nuri no va transformar.