Contundent victòria del CP Taradell davant el Vilafranca

Dissabte, 11/11/2017

Segona victòria de la temporada i segona consecutiva del CP Taradell a la Primera Divisió Estatal. Els de Pep Rifà van golejar per 7 a 2 al Vilafranca després d'un partit molt complert dels locals, que van sentenciar el partit a la primera part. Després d'una primera ocasió del Vilafranca, els taradellencs van marcar tres gols en menys de 9 minuts. Marçal, de penal, obria el marcador en el minut 4. En el 7, Dani Rodríguez sorprenia el porter visitant que tapat no va veure com la bola del jugador taradellenc entrava al fons de la porteria. El 3 a 0 el va marcar Marçal. Amb el 3 a 0 el Vilafranca va intentar retallar la diferència en el marcador. Carles Rodríguez, germà del jugador taradellenc Dani, va posar a prova a Dalmau, molt encertat sota els pals. I just abans del descans, Xevi Soler recuperava una bola i marcava el 4 a 0.

No havien passat n'hi mig minut de la represa quan el Vilafranca, de penal, posava el 4 a 1. La possible reacció visitant la va tallar el Taradell amb un altra penal efectuat per Marçal. Era el 5 a 1 i arribava en el minut 28. En el 35 Dani Rodríguez no aprofitava una falta directa per fer el 6 a 1. Aquest el marcaria però a la jugada següent Marçal, i també després d'una falta directa per la blava a Enric Martí. Amb el partit dat i beneït encara que faltava un quart d'hora de joc, Benito marcava el 7 a 1. Amb el partit trencat el Vilafranca va escurçar la diferència amb el 7 a 2 en un partit en el qual li van sobrar els últims minuts.

Amb aquesta victòria el CP Taradell suma ja 7 punts a la classificació i es situa a la zona mitja de la taula.