Derrota de la UD Taradell al camp del Moià

Diumenge, 13/09/2015

La UD Taradell no ha tingut un bon inici de temporada. Carregat de baixes es va presentar a Moià dissabte a la tarda on va encaixar la primera derrota de la temporada per 2 a 0. Els locals van marcar en els minuts clau del partit, deixant sense resposta el conjunt taradellenc, que va ser incapaç de reaccionar. Tot i així, amb l'empat a 0, el Taradell va estar a punt d'avançar-se amb un xut al pal després d'una falta. Però a la jugada següent el Moià va marcar l'1 a 0 i just abans del descans el Taradell es quedava amb un home menys per l'expulsió de Talavera. A la segona part, el Moià va aprofitar la superioritat per dominar el partit i va disposar de diversos contraatacs per sentenciar si bé el segon gol no va arribar fins a les acaballes del partit.

Després de dues jornades i amb un balanç d'un empat i una derrota, el Taradell suma un punt i a la classificació ocupa la catorzena posició. El proper cap de setmana rebrà el Roda, un dels tres líders juntament amb el Pradenc i Folgueroles que amb 6 punts han guanyat els dos partits disputats fins al moment.