Derrota de la UD Taradell contra el cuer, l'Avinyó

Dissabte, 06/05/2017

La UD Taradell no va poder superar a l'Avinyó a casa, el cuer del grup, que va guanyar al camp de la Roureda per 1 a 2. Els visitants van dominar el partit i ja van avisar en una primera part que, tot i que va acabar sense gols, van disposar d'accions de perill. El Taradell també s'hagués pogut avançar amb accions, però que no van acabar de trobar rematador. Als pocs minuts de la represa va arribar el primer gol del partit en una errada defensiva que va donar pas a la vaselina d'un jugador de l'Avinyó que no va perdonar davant Nil. Malgrat el gol en contra, els taradellencs van poder reaccionar amb un gol d'Arnau que va arribar en el minut 75. El Taradell va buscar el gol de la victòria però en una jugada en què la defensa local no va saber refusar la pilota, aquesta va caure als peus d'un visitant que va acabar marcant el que seria el gol de la victòria visitant, tot i les protestes dels locals que van reclamar fora de joc. A la taula, i sense la permanència assegurada, el Taradell segueix amb 31 punts i ocupa la catorzena posició.Foto: UD Taradell