Derrota de la UD Taradell davant l'Atlètic Gironella

Diumenge, 21/12/2014

Segona derrota consecutiva de la UD Taradell per 3 a 0. Aquest dissabte a la tarda va perdre davant l'Atlètic Gironella en un partit amb nova polèmica arbitral. El Taradell va ser superior a la primera part però a la segona el Gironella va marcar en les seves arribades. La clau del partit però va arribar en la jugada del segon gol, a la segona part. Un gol que no hauria d'haver pujat en el marcador per prèvi fora de joc.

A la primera part cal destacar un cop de cap de Joan Canó que va anar a fora per molt poc després d'una falta i també un xut de Pedrón que va anar a fora. El rival pràcticament no es va acostar durant els primers 45 minuts a laporteria defensada per Solanich. En canvi, al segon temps, al primer minut de joc el Gironella s'avançava en una contra. Poc més tard Lucho va estar apunt de marcar a l'aprofitar un mal refús del porter visitant. El Gironella també va tenir una doble ocasió en dues jugades similars que primer Serrabassa i després Erra van treure de sobre la  mateixa línia de gol. El partit estava viu i qualsevol dels dos equips podia marcar. El Taradell però no estava de sort en les seves ocasions que seguia desaprofitant. Pladevall va disposar d'un xut des de la frontal que va sortir fregant el travesser i al minut 60 i Moi va rebre en clara posició de fora de joc, l'àrbitre va deixar seguir i el jugador visitant va acabar marcant. El mateix jugador, també de contraatac, va marcar el 0 a 3 al minut 74. El Taradell va intentar arriscar per retallar la diferència en el marcador però l'únic gol dels blanc-i-blaus va arribar al minut 90,obra de Lucho. Pel Taradell cal destacar el retorn a l'equip de Marçal Sala, que a l'estiu havia deixat la disciplina taradellenca i que aquesta setmana ha tornat a fitxar.