Derrota del CP Taradell a Lleida

Dilluns, 20/11/2017

El CP Taradell no va poder mantenir la ratxa de victòries i dissabte a la tarda va caure a la pista de l'Alpicat Lleida per 5 a 3. Un gol en la primera jugada del partit va condicionar un enfrontament en el qual els de Pep Rifà sempre van anar a remolc. Tot i així a la primera part el resultat no es va moure. En canvi, en el segon temps, un altre gol dels locals als tres minuts de la represa va posar les coses molt difícils pels taradellencs que tot i així van escurçar la diferència amb un gol de Marçal. El mateix jugador va desaprofitar un penal abans que els locals, amb dos gols consecutius, posessin el marcador amb el 4 a 1. Xevi Soler va tornar a retallar diferències pel Taradell i Dani Rodríguez posava el 4 a 3 quan faltaven dos minuts pel final. El Taradell va seguir arriscant però el Lleida va defensar amb contundència davant un Taradell que va veure com a tres segons pel final, i de falta, arribava el 5 a 3 definitiu. A la classificació els taradellencs són desens amb 7 punts.