Derrota del CP Taradell a Olot

Dilluns, 28/11/2016

El Taradell va caure divendres al vespre a la pista de l'Olot per 5 a 4 en un partit on els errors en defensa van permetre als locals marxar en el marcador. En el primer minut l'Olot ja guanyava per 1 a 0 i amb només nou minuts el resultat era de 3 a 0. El Taradell va reaccionar i va fer dos gols que posaven el 3 a 2 però just abans del descans un altre error defensiu va permetre als de la Garrotxa fer el 4 a 2. A la represa els locals van sortir sense cap pressa i aguantant la bola. La pressió del Taradell no va servir per aconseguir capgirar el marcador si bé els homes de Pep Rifà van fer dos pals. Al final es va arribar amb un resultat molt ajustat però amb derrota pels visitants. EL 9 NOU