Derrota del CP Taradell contra el Caldes

Dilluns, 21/03/2016

El CP Taradell va caure davant el Caldes en un partit ajustat que finalment es va decidir pels visitants. El Caldes va començar marcant però abans de la mitja part el Taradell va aconseguir donar la volta al marcador. A la segona part l'enfrontament va seguir igualat. El Caldes va aconseguir l'empat, però novament el Taradell es va posar per davant. Dues accions puntuals va permetre als visitants posar-se per davant un Taradell que no va aprofitar bé les seves ocasions. En els darrers minuts tots dos equips van marcar, però la diferencia va acabar sent d'un gol a favor del Caldes. El CP Taradell és ara cinquè amb 37 punts. Per la seva banda, victòria èpica de l'equip de Primera Catalana contra l'Arenys per 10 a 7 en un partit en què els taradellencs perdien al descans per 1 a 6. EL 9 NOU