Derrota del CP Taradell davant el Congrés

Diumenge, 13/12/2015

Jornada negativa del CP Taradell, que va caure per la mínima a la pista del Congrés per 2 a 1 i fa un pas enrere per aspirar al primer lloc. Els locals es van avançar, però el Taradell va aconseguir l'empat poc més tard. Abans del descans va arribar el 2 a 1 definitiu favorable al Congrés. A la represa, el Taradell va tenir múltiples ocasions per empatar i fins i tot capgirar el marcador, però el porter local i el desencert dels taradellencs, que van tenir una falta directa en els últims minuts, ho van evitar. Tot i la derrota, els taradellencs segueixen tercers, una setmana abans del duel amb el Folgueroles, un equip amb diversos extaradellencs.

Per la seva banda, l'equip de Primera Catalana també va caure, en aquest cas contra el líder, el Sentmanat, per 8 a 10.