Derrota del CP Taradell davant un gran Manlleu

Dissabte, 14/04/2018

El CP Manlleu va ser superior al CP Taradell en un partit en el qual els locals no van estar encertats. El resultat final, 1 a 6. Tot i el clar marcador a favor, els taradellencs van tenir accions per marcar més d'un gol, però el desencert dels blanc-i-blaus sumat a un inspirat Jordi García (porter manlleuenc) i el pal, ho van evitar.

De fet, però, el Taradell ja va deixar escapar el partit a la primera part. Després d'un penal que Marc Prat va errar, el mateix jugador va llançar des de gairebé el mig del pal. Dalmau va fregar la bola però el potent xut va acabar al fons de la porteria. Era el minut 5. Deu minuts més tard un llançament de Pol Molas impactava a les cames de Xevi Soler que s'acabaria introduint la pilota al fons de la seva porteria. El 0 a 2 va enfonsar a un Taradell que va veure com en el minut 20, després d'una blava a Dani Rodríguez, arribaria de falta directa el 0 a 3. I un minut més tard, de contraatac, el 0 a 4 que deixava un marcador molt advers de cara a la segona part. Tot i el 0 a 4, en els primers 25 minuts el Taradell va disposar d'accions per marcar però cap d'elles amb encert. La més clara, a pocs segons per la mitja part i de Marc Soler, va anar al travesser.

Els de Pep Rifà van sortir forts a la represa però va veure com seguien desencertats i això va provocar que el Manlleu, amb tot a favor, es fes amo i senyor del partit. El Taradell ho passava malament i Adrià Ballart va enviar la pilota al travesser. A poc a poc, i veient que els minuts passaven, els locals van fer un darrer esforç i després de buscar diversos llançaments exteriors, Marc Soler posava l'1 a 4 a l'electrònic. Semblava que el gol esperanova el Taradell en la recta final del partit, però després d'una clara ocasió en la qual el Taradell va tenir a tocar el 2 a 4 va arribar l'1 a 5 que deixava sentenciat el partit. Abans, Dalmau ja va posar la mà en una clara ocasió visitant. Els últims minuts es van fer llargs. Roc Pujadas encara va tenir temps de fer l'1 a 6 que matava un partit amb color groc-i-vermell.