Derrota del CP Taradell en el darrer partit de Climent Padrós a la banqueta

Dilluns, 01/06/2015

Climent Padrós no es va poder acomiadar de la banqueta del CP Taradell amb una victòria. El CP Taradell va caure per 2 a 5 divendres al vespre davant el Palafrugell. Cap dels dos equips s'hi jugava res, però el partit va tenir molta polèmica. Els visitants han acabat la lliga segons i el Taradell, quart. El col·legiat va ser el protagonista al segon temps ensenyant 8 targetes blaves i 2 vermelles als locals, que a la primera part s'havien avançat en el marcador amb el 2 a 1. A l'inici del segon temps el Palafrugell va fer l'empat i a partir d'aquí va començar el festival arbitral deixant els visitants amb superioritat numèrica a pista i aprofitant-ho per posar el 2 a 5 en el marcador.

A banda de la baixa de Climent Padrós, que ha ocupat dos anys la banqueta blanc-i-blava, també es van acomiadar tres jugadors: Dani Alonso, David Montero i Gerard Castellà. El primer equip del CP Taradell l'entrenarà Pep Rifà, fins ara entrenador del CP Taradell B. La primera incorporació de l'equip és Marc Soler, que després d'una absència per motius professionals a l'equip els darrers mesos els ha jugat amb el B. Aquests dies el club està estudiant la reestructuració dels equips per saber si podrà comptar amb tres sèniors o només dos.