Derrota del CP Taradell que s'allunya del primer

Diumenge, 21/02/2016

Pas enrere del CP Taradell després de perdre contra el GEiEG per 2 a 4, un equip que es va presentar a la pista taradellenca a especular amb el resultat. I ho va poder fer gràcies que al minut 1 va poder marcar el primer gol. A partir d'aquí, jugades llargues per fer córrer el temps. Els taradellencs van poder empatar, però, abans del descans, novament els gironins es van posar per davant en el marcador. A la represa, i amb un Taradell llançat a l'atac, el col·legiat es va inventar una falta directa que va permetre al Girona fer 1 a 3. A la jugada següent, i també de falta, va arribar l'1 a 4. El Taradell va maquillar el resultat amb el 2 a 4 i va disposar d'una falta i d'un penal que van errar. Per altra banda, victòria del conjunt que milita a Primera Catalana davant el Barberà per 4 a 3.