Derrota del Taradell a casa contra el Borgonyà

Diumenge, 02/12/2018

La pitjor versió de la UD Taradell d'aquesta temporada l'està ensenyant a casa. Dels tres partits que ha perdut enguany el Taradell, tots tres han estat davant la seva afició. El darrer, el passat dissabte contra el Borgonyà per 1 a 2. Els locals van pagar molt cars els errors en una primera part fluixa i l'efectivitat dels visitants que a la mitja part guanyaven per 0 a 2. El primer gol va arribar al minut 6 en una errada defensiva que va permetre fer pujar el 0 a 1. Els taradellencs no van xutar a porteria fins a la mitja hora de joc i just abans del descans, un contraatac visitant va acabar amb el 0 a 2. A la represa el Borgonyà va estar a punt de fer el tercer abans que Pau i Canó disposessin de dues bones ocasions per retallar la diferència. El Taradell va fer l'1 a 2 a les acaballes del matx amb un potent xut de Tala des de la frontal. Ja en el descompte, i amb els blanc-i-blaus a l'atac buscant el gol de l'empat, el Borgonyà va perdonar el tercer.