Derrota del Taradell davant el Voltregà en el descompte

Diumenge, 10/02/2019

El Taradell va caure de forma injusta davant el Voltregà. Quan millor ho feia el conjunt de Gerard Pallarès, després d'haver remuntat un 0 a 2 en contra, va veure com en el descompte els voltreganesos, segons a la taula, aconseguien el 2 a 3.

El partit va ser igualat a la primera part, però amb poques ocasions. En canvi, el segon temps va començar més animat. Als dos minuts de la represa els visitants s'avançaven en rematar un córner. Cinc minuts després, i de contraatac, el Voltregà feia el 0 a 2. El partit s'havia posat molt difícil pel Taradell, però l'entrada de Joan Sala i Joan Canó va donar aire a l'equip. La reacció local no es va fer esperar i, en el minut 57, Marc Font rematava una falta de Pau Sanmartín al fons de la porteria. Deu minuts després, en una acció idèntica, el porter visitant, amb una gran aturada, va evitar l'empat. El capità taradellenc Joan Canó posava l'empat a 2 en el 71 després d'una centrada de Marçal. El Taradell posava contra les cordes un Voltregà que després del 0 a 2 s'havia apagat. Els taradellencs tenien més a prop el 3 a 2 que no pas el 2 a 3 però aquest darrer va ser el resultat final després d'una vaselina ja en el descompte.

Amb la derrota, el Taradell baixa a la cinquena posició amb 40 punts i s'allunya dels primers llocs.