Derrota del Taradell femení contra el Sant Esteve d'en Bas

Diumenge, 09/10/2016

El primer equip femení de la UD Taradell no ha debutat amb bon peu a casa. Diumenge al matí, en un partit disputat al camp de la Roureda, va caure per 1 a 5 contra el Sant Esteve d'en Bas, un equip que la temporada passada militava a la Primera divisió femenina. Les taradellenques van aguantar la primera hora de joc quan les locals van encetar el marcador. Poc més tard arribaria el segon gol, però, just abans del descans, les taradellenques retallarien la diferència amb l'1 a 2 a la sortida d'un corner.

A la segona part el conjunt local va disposar de dues ocasions per buscar l'empat, però van ser xuts fluixos que va poder aturar la portera sense problemes. El Sant Esteve d'en Bas, en canvi, després d'un pal, va fer el tercer que deixava el Taradell molt tocat. En els darrers minuts van arribar els altres dos gols que tancaven l'electrònic amb l'1 a 5 definitiu. Amb aquesta derrota el Taradell segueix amb un punt a la classificació.