Derrota del Taradell femení contra el Torelló

Diumenge, 23/10/2016

Tercera derrota consecutiva del Taradell femení després que aquest diumenge perdés contra el Torelló per 1 a 8. Un gol molt matiner va permetre a les visitants jugar amb comoditat ja que abans del quart d'hora de joc ja havien fet el segon. A poc a poc el Taradell va aconseguir estirar les seves línies, però un gol just abans del descans deixava el partit molt complicat. Al quart d'hora de la represa va arribar el gol de l'honor del Taradell aconseguit per Vero, però va ser només un miratge, ja que la rèplica del Torelló arribaria cinc minuts més tard amb el quart gol. Amb l'1 a 4 el Taradell va abaixar els braços i ja a les acaballes del partit van començar a caure la resta de gols. A la taula, les taradellenques segueixen amb 1 punts.