Derrota injusta del CP Taradell a Capellades

Dilluns, 18/01/2016

El CP Taradell va caure a la pista del Capellades per 2 a 1 en un partit on els taradellencs van merèixer més, tant per oportunitats com per joc. La punteria, però, no va estar afinada i al final van tornar sense cap punt. El Capellades es va avançar a la primera part amb un gol que va arribar després d'una bola desviada i, a la segona part, en una jugada semblant, posava el 2 a 0. El Taradell va disposar de moltes ocasions durant tot el partit, entre elles sis pals, però només una va acabar entrant. Per aquest partit els taradellencs tenien les baixes de Masoliver i Nuri, aquest darrer per un temps, ja que per motius personals ha marxat a viure a fora. Per altra banda, derrota del CP Taradell de Primera Catalana per 7 a 8 en un partit en què els taradellencs van deixar escapar la victòria en el darrer minut.