Dijous es farà un taller de cuina d’aprofitament a Taradell
En el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus també s'ha fet una activitat amb alumnes d'El Gurri.
Fomentar la conscienciació sobre el malbaratament alimentari és un dels reptes de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que se celebra aquests dies. Per això, des de la Mancomunitat La Plana, s'han promogut diverses activitats. Una d'elles és el taller El menjar no es llença, a càrrec de la Fundació Espigoladors, adreçat als centres educatius de primària. En el cas de Taradell, hi han participat alumnes d'El Gurri i ha servit per introduir el concepte de malbaratament alimentari i reflexionar al voltant de la importància de no desaprofitar cap aliment encara que sigui imperfecte.
La propera activitat serà dijous amb un taller de cuina d'aprofitament. Es farà a les 8 del vespre a Can Costa. És gratuïta i oberta a la ciutadania en format show cooking, per aprendre receptes de cuina amb fruites i verdures. Des de la Mancomunitat, també treballen en un projecte per reduir el malbaratament alimentari en el sector de la restauració, consistent en elaborar auditories als restaurants dels municipis mancomunats.