El CP Taradell acaba la Lliga amb una nova victòria i un meritori cinquè lloc

Diumenge, 27/05/2018

El Taradell va tancar la temporada del seu retorn a la Primera Divisió amb una victòria davant el cuer, el Jolaseta, per 7 a 3. El conjunt basc es va avançar amb un gol quan encara no s'havia complert el primer minuts però la reacció del Taradell no es va fer esperar amb un inspirat Dani Rodríguez que va capgirar el partit amb tres gols, el tercer des del punt de penal. Abans del descans el Jolaseta a fer el 3 a 2. L'electrònic del Pujoló no es va moure fins al tram final del partit. Benito i Marc Soler marcaven abans que Dani Rodríguez fes, de falta directa, el 6 a 3. D'aquesta manera Dani Rodríguez s'ha convertit en el màxim golejador de la categoria amb 33 gols. Quintanilla maquillava el resultat en el 48 i en el darrer minuts Xevi Soler feia el 7 a 3 definitiu.

Dotzena victòria de la temporada pel CP Taradell que ha acabat amb una meritòria cinquena posició amb 41 punts i lluitant fins a la penúltima jornada per l'ascens a l'OK Lliga. Els taradellencs volen mantenir el mateix bloc de cara la temporada vinent i reforçar-la amb algun jugador més.