El CP Taradell, amb baixes, salva un punt contra el Congrés

Dilluns, 09/05/2016
El Taradell va poder salvar un punt en un partit complicat davant el Congrés dissabte a la tarda. Els taradellencs, amb les baixes de Masoliver i Nuri i amb Marçal tocat, van començar perdent per 0 a 2. Abans del descans van retallar la diferència amb un gol de Marc Soler. A la segona part van aconseguir posar-se per davant amb dos gols, tots ells de Soler, que s'ha convertit en el màxim golejador de l'equip, tot i ser un defensa, amb més de quaranta gols aquesta temporada. Amb el 3 a 2 el Taradell va disposar d'ocasions per sentenciar el partit, però no van estar encertats, mentre que a les acaballes del partit i amb un llançament de falta que va superar la barrera va acabar amb el 3 a 3 definitiu. Per la seva banda, el CP Taradell B va empatar a 7 a la pista del Sentmenat.