El CP Taradell cau a les semifinals de la Copa de la Princesa

Diumenge, 17/02/2019

No va poder ser. El CP Taradell va perdre a les semifinals de la Copa de la Princesa davant el Palafrugell per 1 a 4. Els taradellencs van veure com el rival marcava només començar el partit. La primera part va ser igualada, però els blanc-i-blaus no van poder marcar fins en el darrer minut, amb un gol de Dani Rodríguez que posava les taules en el marcador. Durant gran part de la segona part el partit va continuar igualat. El Taradell va disposar de bones ocasions per desfer l'empat, entre elles un penal llançat pel capità Marçal Casadevall, però va faltar encert. En canvi, els visitants es van posar per davant amb una falta directa. Amb un Taradell arriscant, i ja en els últims minuts, van arribar els altres dos gols que deixaven l'1 a 4 definitiu per un Palafrugell que diumenge es va proclamar campió.